Pink Rave
Pink Rave

Hippe, eigentijdse muzieklessen bij Key4Music

Cultuur

Key4Music is in de afgelopen jaren een begrip geworden op het gebied van muziekonderwijs in Son&Breugel. Hippe, eigentijdse muzieklessen gegeven door goed opgeleide docenten. Het overdragen van kennis en het inspireren tot muziek maken zit hen in het bloed. Bijzonder is dat je je docent ziet optreden op TV bij RTL Late Night, of ziet in een commercial van SIXT, waarvan de muziek gemaakt is door docenten Rik en Tom, die tevens ook producers zijn.

Alle docenten die werkzaam zijn voor Key4Music zijn óók uitvoerend musicus én staan wekelijks op de podia in binnen- en buitenland.

Dat leerlingen hier inspiratie van meekrijgen blijkt uit de vele TV programma's en talentjachten waarin ze hoge ogen scoren. Groep 6B van de Antoniusschool uit Best won de BZT show met de beste RAP van Nederland! Maar liefst 9 leerlingen van Key4Music zitten in deze muzikale klas. Geen toeval natuurlijk. Ze mogen nu optreden in Carré in Amsterdam voor koningin Maxima.
Kijk zondag 18 december om 20.30 uur op NPO1 naar het Kerst Muziekgala 2016, met niet alleen de BZT Band XXL, ook Nick & Simon, André van Duijn, Krystl, Maan en Gers Pardoel treden op.

Ook Romy de Proost (17jr), ex zang en pianoleerling deed onlangs mee aan het programma: The Next Boy/Girl Band en behoorde tot de 5 beste zangeressen. Zij treden nu door het hele land op met hun GRLBND.
En niet te vergeten drumtalent Myron Matitawaer (14jr). Hij werd afgelopen jaar de beste drummer van de Benelux onder de 18 jaar. Hij treedt nu regelmatig op met de groten der aarde. Hij wordt gecoached door drumdocenten van Key4Music.

We inspireren bij Key4Music alle leerlingen om mee tedoen met de optredens, ongeacht niveau en leeftijd. Voor iedereen en ieders talent is er veel waardering en zijn docenten trots. Het onderwijs gaat veel verder dan alleen een toets indrukken, op een trommel slaan of een mooie noot zingen. Kom gewoon eens kijken.
Van maandag 19 dec. t/m 22 dec. zijn er iedere dag optredens in het pand van Key4Music aan de Herculeslaan 2 in Breugel. Van 17.00-18.00 en van 19.00-20.00
Gratis entree.
Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom!

Na de kerstvakantie kunnen we nog enkele leerlingen plaatsen voor alle disciplines en zijn we op zoek naar nieuwe bandleden in de leeftijd van 14jr tot 19jr. Aanmelden kan via: info@key4music.com
Meer info op: www.key4music.com