Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b6a198
Foto: Rob Nijmeijer

Expositie 'Licht' in Villa De Kleine Heide

  Cultuur

Son en Breugel - De expositie 'Licht' van Marianne Schellekens in Galerie De verdiepingen van Villa De Kleine Heide in Son en Breugel.
De donkerste dagen van het jaar komen eraan. Een tijd waarin mensen de behoefte hebben zich te omringen met licht. Het licht van verwachting, van Kerst, van het er zijn voor elkaar. Juist in de duisternis is het licht van grote kracht. Marianne weet dit met haar schilderkunst op bijzondere wijze vorm te geven. Zij werkt graag verhalend en met diepgaande en maatschappelijke thema's. Kosmos en aarde ontmoeten elkaar in haar werk.

Marianne woont in Nuenen. De schilderkunst is voor haar een doorlopende ontwikkelingsweg waarin zij zich steeds weer weet te vernieuwen. Zij werkt met diverse technieken; olieverf, acryl, druktechnieken, Oost Indische inkt, krijt en soms ongewone materialen.
Marianne heeft een intensieve samenwerking met dichters uit Nuenen en Son. De poëzie inspireert haar met als resultaat exposities waarbij beide disciplines – schilderkunst en poëzie – elkaar ontmoeten. Zij exposeert vooral met thema-exposities zoals in Kasteel Geldrop, Achelse Kluis, Museum Vincentre ,Clemenskerk in Nuenen, Kunsthandel Gennep, diverse galerieën enz. Zij organiseerde kunstzinnige projecten en gaf veel schilderworkshops w.o. diverse teambuildings workshops voor bedrijven en instellingen.

Villa De Kleine Heide, Europalaan 2a in Son en Breugel 2 december tot 20 januari.
Te bezoeken op zondagen 15:00- tot 17:00 uur.
Voor bezoek met groepen op een ander tijdstip kunt u een afspraak maken met Catherine Witvliet, 0632051593

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>