Irish Cream
Irish Cream Foto: Fran Maasdam

Concert door ensemble 'Irish Cream'

Cultuur

Son en Breugel - De eerste themaochtend van 2019 wordt op vrijdag 25 januari, tijdens nieuwe jaar muzikaal, ingeluid door het ensemble 'Irish Cream', bekend om zijn uitvoeringen van de Ierse volksmuziek.

Op uitnodiging van de werkgroep Welzijn en Zorg van de SeniorenRaad gaat dit ensemble u meenemen op een muzikale trip door het prachtige Ierland. Piet Pijnacker en zijn ensemble dragen zorg voor een ochtend met gezellige, ongecompliceerde volksmuziek waarbij het speelplezier voorop staat.

Het programma bestaat uit ballads, dansmuziek en bekende Ierse pub-songs. Er wordt door de enthousiaste leden gespeeld op traditionele akoestische instrumenten, dus zonder elektronische poespas. Het instrumentarium bestaat voornamelijk uit fluit, viool, contrabas, accordeon, gitaar, banjo en Ierse bouzouki met ritmische ondersteuning door de Ierse bodhran. Benieuwd naar deze twee laatst genoemde instrumenten? Nog een reden om te komen luisteren! Dit mag u zeker niet missen. Het ensemble ziet u graag op 25 januari in De Boerderij aanvang 10.00 uur.

De Boerderij is gemakkelijk te bereiken via het parkeerterrein van De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a in Son en Breugel. De toegang is gratis; wel wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor een kopje koffie of thee. Iedereen, jong of oud, is van harte welkom.