Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Harmonie geeft met twee concerten een ‘grand merci’ aan het dorp

Cultuur

Son en Breugel - Maar liefst twee concerten verzorgt harmonie Pro Honore et Virtute aankomend weekend in het Dommelhuis. Aanstaande vrijdag 25 november geven zij met een besloten relatieconcert een ‘grand merci’ aan allen die de harmonie actief ondersteunen: sponsors, de ‘Vrienden van Harmonie’, vrijwilligers en ook enkele jubilerende muzikanten worden daarbij in het zonnetje gezet. Voor dit concert hebben mensen een uitnodiging ontvangen en de ‘Vrienden van de Harmonie’ zijn middels per brief uitgenodigd om met een speciale code toegangskaarten te bestellen op de website van het Vestzaktheater. Tijdens deze avond treden zowel de slagwerkers van de Mallet-groep als het harmonieorkest op.

De dag erna, zaterdagavond 26 november, volgt dan een Dorpsconcert met optredens van de opleidingsharmonie en het harmonieorkest. Dit concert is gratis toegankelijk om ook zo dank uit te brengen aan het trouwe, en nieuwe publiek van de harmonie. Om hiervan te kunnen genieten dienen wel vooraf toegangskaarten besteld te worden op de website.

De harmonie nodigt iedereen van harte uit om te komen genieten bij een van de concerten in het weekend. Voor beide concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten zijn te bestellen via: https://www.vestzaktheaterson.nl/theater/programma. Voor het Dorpsconcert kunt u ook kaarten bestellen via de website www.phev.nl, of de facebook-pagina van de harmonie: https://www.facebook.com/harmonie.phev.

Flyer dorpsconcert
Afbeelding
Algemeen 19 mrt., 07:00 Het kan niet anders dan dat dit muzikale initiatief een vervolg gaat krijgen
Afbeelding
Ingezonden 18 mrt., 18:00 Lezerspodium
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 14:00 Goede Doelen Week Son en Breugel kan bijna van start!
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:18 De Jumbo Clubkampioenschappen gaan van start bij TV Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:00 Lazy Sonnie Afternoon presenteert de 'Helden van Son en Breugel'
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 10:00 IVN Doorstapwandeling zondag 19 maart