Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Feestelijke en bijzondere opening

Human Interest

Vrijdag 23 juni was het dan zover de officiële opening van drie ondernemingen op één locatie aan de Nieuwstraat was een feit. Waar eens sanitair en daarna meubelen werden verkocht opende nu Kado&Zo, Media&Zo en Carrousel haar deuren. Drie organisaties die erg met elkaar verbonden zijn, en elkaar versterken.

Door: Adrie Neervoort

Ballonnen, linten,een rode loper en veel publiek kondigde, voor de nieuw te openen locatie al aan dat het om een belangrijke gebeurtenis ging. Ook de medewerkers van de eerder genoemde ondernemingen waren aanwezig. De een wat zenuwachtig de ander heel relaxt. Sjef van Asveldt Locatiemanager van Zonhove nam het woord en herinnerde alle aanwezigen er nog eens aan hoe belangrijk Kado &Zo en Media&Zo voor de bewoners van Zonhove is.

Ook lovende woorden voor Carrousel die zich inzet voor jong volwassene met een "afstand" op de arbeidsmarkt.
Maaike van Kempen van Carrousel, gaf in een emotionele toespraak al een beeld van het succes van Carrousel op dit moment.

Wethouder Visser die iets later dan afgesproken de officiële opening zou aankondigen was ook enthousiast over de nieuwe locatie en vooral waar dit alles voor stond. Hij wilde daarom ook graag meteen al zijn videobestanden laten digitaliseren bij Media&Zo. Want hij begreep dat dit één van de werkzaamheden was die Media&Zo kon verrichtten.

Yvonne een bewoonster van Zonhove las een eigen geschreven gedicht voor dat zij opdroeg aan de opening. Het was en werd een emotionele voordracht, die duidelijk maakte wat deze projecten met mensen kunnen doen.
Daarna mochten Nick (Caroussel), Janne ( Kado&Zo) en Sander ( Media@Zo) de linten doorknippen, die de opening officieel maakte. En toen de linten waren doorgeknipt en de confetti was neergedaald was het duidelijk Kado&Zo, Media&Zo en Carrousel aan de Nieuwstraat waren open voor het publiek.

Loop gerust eens binnen of informeer wat Kado&Zo, Media&Zo of Carrousel voor u als particulier maar ook als ondernemer kunnen betekenen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding