Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Medewerkers Het Bijna Thuis Huis bedanken Franken Service

Human Interest

Son en Breugel - De dagelijkse zorg in Het Bijna Thuis Huis in Son en Breugel draait geheel op vrijwilligers, vrijwilligers die 's morgens om 7 uur al paraat staan en dan tot 23.00 hun diensten draaien. Naast de zorg van deze vrijwilligers is er natuurlijk de professionele, medische zorg en steun van de eigen huisartsen en van de thuiszorg-organisaties. De Vrienden van het Bijna Thuis Huis waarderen dit zeer en zoe-ken elke jaarwisseling weer naar een kleine attentie voor de vrijwilligers.

Dit jaar stelde Franken Service heel genereus cadeaus beschikbaar voor alle medewerkers!

Het Bijna Thuis Huis is een voorziening van het dorp, voor het dorp en door het dorp. Ook de waar-dering voor het Bijna Thuis Huis komt uit het dorp, zoals Franken Service laat zien!

Iedere waardering is welkom, dit kan ook door lid te worden van de Club van 100. U doneert €100,- per jaar waarvoor het Bijna Thuis Huis u zeer dankbaar is. Omdat het Bijna Thuis Huis een ANBI sta-tus heeft kunt u dit bedrag als gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Alle informatie hierover vindt u op de website van het Bijna Thuis Huis onder het hoofdstuk "Donateurs" www.bijnathuishuissonenbreugel.nl