Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 07734f
Foto: Hersenstichting

Collecteert U mee voor de Hersenstichting

  Human Interest

Son en Breugel - Van 28 januari tot en met 2 februari aanstaande houdt de Hersenstichting weer haar jaarlijkse collecte. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

De Hersenstichting zet zich in voor mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar zo'n 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.

Daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek Son en Breugel. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen: een kleine moeite voor een groot effect !

U kunt zich opgeven bij de organisatoren van de collecte. Voor Son is dat Peter van Ipenburg, tel. 06 10232476. Voor Breugel mevr. Elza Adema, e-mail: elza.adema@hotmail.com . Ook kunt U zich opgeven via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>