Afbeelding
Foto:

SP start Meldlijn hoge energierekening

Politiek

Son en Breugel / Eindhoven - De SP is op maandag 2 januari de landelijke Meldlijn hoge energierekening gestart. Met deze Meldlijn verzamelt de SP meldingen van mensen die de energierekening niet meer kunnen betalen. Daarnaast wil de partij weten of het ingevoerde prijsplafond voldoende oplossing biedt. 

Mensen kunnen telefonisch hun verhaal kwijt door te bellen met 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn De meldingen zal de SP gebruiken om problemen van mensen aan te kaarten in de Tweede Kamer en gemeenteraden. Waar actie nodig is, zal de SP zich samen met mensen voor oplossingen inzetten.

Voorzitter van SP Eindhoven Anneke Smit: “Terwijl het kabinet miljardensubsidies aan commerciële energiebedrijven geeft die torenhoge winsten maken, komen steeds meer mensen in de problemen.” Met de Meldlijn hoge energierekening wil de SP nog beter in kaart brengen wat er bij mensen thuis speelt en of het prijsplafond voor energie mensen helpt. 

De Meldlijn hoge energierekening is op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur gratis te bellen op 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn.

De afdeling SP Eindhoven heeft een hulpdienst waar mensen terecht kunnen als ze hulp nodig hebben bij het invullen van formulieren. Tevens bieden wij net als landelijk een luisterend oor voor de mensen die het nodig hebben en hun verhaal kwijt willen. Vanaf 1 februari zijn wij weer 2x per maand aanwezig in het partijhuis van de SP, Poeijerstraat 39 Eindhoven. Data staan op de website van de SP Eindhoven. De SP hulpdienst afdeling Eindhoven is ook telefonisch bereikbaar op tel. nr. 06 2050621. Wij zijn bereikbaar maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Deze hulpdienst is niet alleen voor de mensen uit Eindhoven maar ook voor iedereen uit de hele regio Eindhoven.

Afbeelding
Algemeen 19 mrt., 07:00 Het kan niet anders dan dat dit muzikale initiatief een vervolg gaat krijgen
Afbeelding
Ingezonden 18 mrt., 18:00 Lezerspodium
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 14:00 Goede Doelen Week Son en Breugel kan bijna van start!
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:18 De Jumbo Clubkampioenschappen gaan van start bij TV Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:00 Lazy Sonnie Afternoon presenteert de 'Helden van Son en Breugel'
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 10:00 IVN Doorstapwandeling zondag 19 maart