Afbeelding
Foto: Offroad Adventures

Open dag bij Offroad & Adventures

Toerisme

Son en Breugel - De mensen achter Offroad & Adventures zijn gedreven door passie en maken uw offroad-avontuur tot een onvergetelijke en succesvolle gebeurtenis. Of het nu gaat om een dagje 4x4 terreinrijden, een 4x4-expeditie naar een bijzonder land, onderdelen voor jouw 4x4-voertuig, outdoor living of een aangepast interieur of exterieur, wij hebben de oplossing voor uw complete wensenpakket.

Bij Offroad & Adventures vind je alles onder één dak: de One-Stop-Shop voor u en uw 4x4. Kom kennismaken met Offroad & Adventures tijdens de open dag die wordt gehouden op zondag 14 november van 9.30 tot 17.00 uur. Profiteer van diverse leuke acties en beleef verschillende demo’s en clinics die alles te maken hebben met outdoor, kamperen en 4x4. 

Offroad-rondje
Ook is het mogelijk om met uw eigen auto een offroad-rondje te rijden rondom Eindhoven. Deze rit is ongeveer 60 kilometer lang en u krijgt een hapje en drankje. Inschrijven kan via www.offroad-adventures.nl.

Verder zijn er op de open dag specialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen over de diverse producten die in onze shop aanwezig zijn. Genius Electrics komt een demo geven over het aansluiten van auto-elektra en AB parts & tools is aanwezig om u alles te vertellen over gereedschap. Verder wordt er een clinic verzorgd over buiten koken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor outdoorkleding/wandelkleding van Pinewood. Iedereen met een passie voor outdoor of 4x4 is op deze dag van harte welkom.