Fiets 3 daagse Soerendonk
Fiets 3 daagse Soerendonk Foto: Fiets 3 daagse Soerendonk

Fiets 3-daagse Soerendonk 2022

Toerisme

Son en Breugel / Soerendonk - Op dinsdag 16 augustus, woensdag 17 augustus en donderdag 18 augustus 2022 (2e week bouwvak) wordt in Soerendonk alweer voor de 15e keer een fiets 3-daagse georganiseerd. De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. Deelnemers maken in 3 dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig uitgepijld en de fietsers ontvangen ook nog eens een routebeschrijving en een versnapering.

Voor deze fiets 3-daagse kunt u kiezen uit drie afstanden, ca. 25 km, 40 km of 60 km. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroute zal u niet alleen door de Brabantse Kempen voeren maar u zult ook langs unieke locaties komen in de Peel en de Belgische Kempen. De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. U kunt in uw eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als u wilt. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen, of zo maar langs de weg. Ook een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze fietsroute is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de route. Vertrek en einde van de fietsroute voor deze dagen zal zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk gelegen aan de Groenstraat 3a 6027 PW te Soerendonk. Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 9:00 en 15:00 uur, voor de 40 km kan gestart worden tussen 9:00 en 17:00 uur, en voor de 25 km kan gestart worden tussen 9:00 en 19:00 uur. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan € 4,00 per persoon. Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis deelnemen. 

Voor meer info: www.sint-jansgilde.nl of bezoek onze Facebook pagina: www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk