TV Pieter Brueghel bruist verder
TV Pieter Brueghel bruist verder

TV Pieter Brueghel bruist verder

Verenigingen

Son en Breugel - In 2016 heeft TV Pieter Brueghel al aangegeven dat het bruist van de sportieve activiteiten.

Op de ALV Algemene ledenvergadering van 22 maart j.l. is ook weer voor 2018 het startsein gegeven voor veel sportieve en gezellige activiteiten bij deze tennisvereniging. Daarnaast konden ook positieve resultaten van het afgelopen jaar gemeld worden.

Het eerste complete jaar met de nieuwe LED verlichting op de 7 zandkunstgras banen leidde tot een aanzienlijke kostenbesparing. De tennisvereniging kon ook dit jaar financieel positief afsluiten. Hierdoor kon het startsein worden gegeven aan een werkgroep voor de complete vervanging van de 7 all-weather banen. Deze groep van actieve leden gaat kosten en sportieve voordelen onderzoeken van 3 mogelijke baansoorten. Met het advies daarvoor in oktober kan de tennisvereniging deze banen zelf aanschaffen en bekostigen uit de 15 jaar gespaarde reserveringen en de gezonde financiën daarvoor.

Tevens werd door diverse leden verzocht om de mogelijkheid te onderzoeken voor uitbreiding met 2 Padel banen. Padel is een soort Squash/tennis sport, die in de buitenlucht gespeeld wordt en met name jonge mensen aanspreekt. Dit zal zeker het sportieve klimaat in een bruisend Breugel ondersteunen en zal naast de actieve clubleden ook nieuwe bewoners zeker aanspreken.

Wat de leden ook aansprak, is dat het 50 jarig bestaan van TV Pieter Brueghel op 9 en 10 juni groots gevierd mag worden in een actief en gezellig weekend.

Verder begon het tennisjaar op 23 maart met een gezellige PUB-Quiz 2.0, die in tegenstelling tot 65 deelnemers vorige jaar, nu zelfs zorgde voor meer dan 90 deelnemers. De gezelligheid van deze avond was een prima start voor de verdere sportieve activiteiten. Op 25 maart startte namelijk het openingstoernooi met weer meer deelnemers dan vorig jaar. Door de individuele inschrijving in dit Dubbeltoernooi worden weer nieuwe koppels gevormd en dit komt de onderlinge contacten ten goede.

Voor de KNLTB externe tenniscompetitie, die in april t/m juni gespeeld wordt, hebben zich voor dit voorjaar 16 teams aangemeld. Hiernaast zijn ook de interen competities van Dames Dubbel, Heren Dubbel en mix weer gestart. Kortom een vol programma met veel sportieve uitdagingen en gezelligheid.
In navolging van de jeugd sportpromotie actie Sjors Sportief, waaraan TV Pieter Bruegel meedoet, is er ook een promotie actie voor de volwassen spelers mogelijk gemaakt. Hierbij wordt tot 1 juli 2018 een proeflidmaatschap tot 31 december 2018 aangeboden voor € 55,-, waarbij tevens 2 gratis proeflessen bij de huistrainers van BMT Tennis B.V. ingesloten zijn. Voor rackets en ballen daarbij zorgt de BMT Tennis trainer. Meer informatie en inschrijfformulieren daarvoor kunt U vinden op de website van de Tennisvereniging TV Pieter Brueghel. http://www.tvpieterbrueghel.nl/

TV Pieter Brueghel bruist verder