Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Golfplaza Sons Open 2018

Verenigingen

Son en Breugel - Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018 organiseert Golfclub Son voor de 18e keer de Golfplaza Sons Open.

Deelname aan het kampioenschap is mogelijk voor iedereen (dus ook voor golfers die niet in Son wonen) die 18 jaar of ouder is en een EGA-handicap heeft.
Er wordt die dagen gestreden om de titel: "Sons Golfkampioen 2018".

Er wordt gespeeld in twee categorieën en wel golfers met EGA-handicap lager of gelijk aan 26 (heren) of 30 (dames) en golfers met EGA-handicap hoger dan 26 (heren) en 30 (dames). Bij de lage handicappers wordt strokeplay gespeeld, bij de hoge stableford.

Er wordt gestreefd naar een fifty-fiftyverdeling tussen Sonse golfers en golfers die buiten Son komen of geen lid zijn van de golfclub Son.
De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark "De Gentiaan" , Rooijseweg 11, 5691 PA Son (tel 0499-842581).
De prijsuitreiking voor beide categorieën zal op zondag 19 augustus plaatsvinden om 17.00 uur.
De winnaars in de strokeplaywedstrijd worden gehuldigd als de Sonse golfkampioenen en ontvangen de bijbehorende wisselbeker.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op de website van Golfclub Son: https://www.golfson.nl
Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt €15,- per persoon. Dit is inclusief een buffet op zondag.
Inschrijvingen moeten binnen zijn voor 11 augustus. Het is voor het inschrijfgeld mogelijk gratis te oefenen in Son (week van 12 tot 17 augustus), zonder greenfee te betalen. Zie voor verdere info de website.

Afbeelding