Een beeld van een eerdere vlooienmarkt van de Mgr. Bekkersgroep
Een beeld van een eerdere vlooienmarkt van de Mgr. Bekkersgroep Foto: Giti Entezami

Dit jaar organiseert de Mgr. Bekkersgroep weer een vlooienmarkt

Verenigingen

Son en Breugel - We mogen weer! Op zondag 21 mei organiseert scouting Mgr. Bekkersgroep haar jaarlijkse vlooienmarkt na twee jaar van afwezigheid. Het (gratis ophalen) van de spullen begint op 15 april.

Iedereen die bruikbare spullen heeft, kan deze laten ophalen door de scouting. Hiervoor kan gebeld worden naar 084-88 6704 of het formulier voor het ophalen van spullen kan ingevuld worden op de website; de spullen worden de eerstvolgende zaterdag daarna opgehaald. Bankstellen, bedden, verf, witgoed en beeldschermen worden om milieuredenen niet opgehaald.

De vlooienmarkt van scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 21 mei zullen van 11.00 tot 15.00 uur diverse spullen te koop aangeboden worden bij de blokhut aan de Europalaan te Son. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan, waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal; zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt € 2,-. Met een sponsorkaart van € 2,- (ze worden verkocht door leden die langs de deur gaan) kunt u ook binnen. De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de scoutingroep. Meer informatie op de website: www.vlooienmarktson.nl.

Locatie: Europalaan 5, Son en Breugel
Meer informatie: www.vlooienmarktson.nl
Facebook: https://www.facebook.com/mgrbekkersgroep

Afbeelding