Afbeelding

JUMBO verdeelt 6000 euro over 12 lokale sportverenigingen

Zakelijk

Son en Breugel - In de Jumbo winkel aan de Nieuwstraat in Son en Breugel heeft vandaag de uitreiking plaatsgevonden van de 'Sparen voor je Sportvereniging' actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij één van de Jumbo winkels in Son en Breugel konden sparen voor sportmaterialen voor lokale sportverenigingen.

In totaal werd er door Jumbo in Son en Breugel 6000 euro verdeeld onder deelnemende verenigingen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de sportclubs een bedrag dat zij kunnen besteden aan nieuwe sportmaterialen. Korfbalvereniging de Corridor uit Son en Breugel ontving de meeste punten van de Jumbo klanten en ontvangt een bedrag van 1206,- euro.

De 'Sparen voor je sportvereniging' actie was een groot succes. In totaal werden er in Son en Breugel maar liefst 26.697 punten toegewezen aan lokale sportverenigingen. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de verenigingen. Naast Korfbalvereniging de Corridor, ontvingen Hockeyvereniging HTC Son en Tennisvereniging Pieter Brueghel ook mooie bedragen voor de aanschaf van sportmaterialen, respectievelijk 858 en 790 euro.

Het belang van sport voor de samenleving
"De 'Sparen voor je sportverenging' actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Bewegen is enorm belangrijk voor jong en oud. Hier dragen we dan graag ons steentje bij." aldus Michel Robben, Filiaalmanager van Jumbo Son en Breugel.