Afbeelding

JUMBO klanten sparen voor sportverenigingen in Son en Breugel

Zakelijk

Spaar punten bij Jumbo Son en Breugel voor nieuwe sportmaterialen

Klanten van de Jumbo winkel aan de Nieuwstraat in Son en Breugel kunnen vanaf nu sparen voor de lokale sportclubs. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt voor sportmaterialen. Zij mogen zelf bepalen aan welke van de deelnemende sportverenigingen zij de gespaarde punten doneren. De 'Sparen voor je sportvereniging' actie duurt nog tot en met 15 maart.

De volgende sportverenigingen doen mee aan de spaaractie bij Jumbo Son en Breugel:
1. HTC Son 2000 Tennisvereniging, TC TV Pieter Breugel, HTC Son Hockey, Tennisvereniging Son en Breugel, HV Apollo, TV Bokt, KV De Corridor, 9. VBV Volleybalclub Pieter Brueghel, PSV korfbal-lifovragen.nl, ZV De Brabantse Dolfijnen

De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag. Hiervan kunnen de verenigingen zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen.

Jong en oud in beweging
"De 'Sparen voor je sportvereniging' actie sluit goed aan bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. Daarvan is sport een wezenlijk onderdeel. Sporten is belangrijk voor ons welzijn en ook voor de gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen. Ik vind het geweldig dat onze klanten hun favoriete sportverenigingen kunnen steunen met materialen waardoor meer mensen, jong en oud, in beweging kunnen komen", aldus Rick IJntema, filiaalmanager van Jumbo Son en Breugel.