Logo mooisonenbreugel.nl
Nooijtgedacht Lieke Nooijen   | Fotonummer: 4b817e
Nooijtgedacht Lieke Nooijen
Advertorial

Nooijtgedacht zorgt voor een flinke dosis woongeluk

  Zakelijk

Son en Breugel - Woongeluk, wat is dat precies? Moeilijk om te omschrijven, maar je weet het wel direct als je het mist! Hoe zorg je er voor dat je je weer thuis in je eigen huis voelt? Dit is precies de reden waarom Lieke Nooijen sinds twee jaar haar passie volgt. Mensen blij maken met een mooi en fijn interieur. Nooijtgedacht is haar interieuradvies & stylingbureau waarmee ze woonwensen in vervulling laat gaan.

Het is begonnen met het restylen van meubels voor anderen, daarbij kwam vaak ook andere vragen om de hoek kijken. Welke kleur, welke plek in de woning en welke stijl? Lieke adviseerde en volgde haar gevoel. Deze adviezen vielen zo in de smaak, dat zij haar activiteiten verder heeft uitgebreid naar een adviesbureau voor zowel particulieren als bedrijven.

Nooijtgedacht adviseert en ontwerpt voor een verbouwing, nieuwbouw, en alles daar tussenin. Dus van kleuradvies, indelingsadvies tot afstyling van je nieuwe interieur. De ideeën en de wensen van de opdrachtgever worden daarbij vertaald in een passend ontwerp. Elk interieurontwerp wordt verduidelijkt met moodboards, plattegronden en materialen, zodat de opdrachtgever een helder inzicht krijgt in het nieuwe interieur. Lieke Nooijen: "Iedere woning en bewoners zijn anders, Daarom wordt er per project een persoonlijk moodboard en materialenplan gemaakt. Niets is tenslotte hetzelfde."

Eigentijds en Eigenwijs
"Graag bezoek ik de mensen thuis voor een intakegesprek. Daardoor kun je veel beter contact met maken en aanvoelen wat de wensen zijn. Ik geef handvaten en zorg ervoor het weer één geheel wordt. Het kiezen van een nieuwe inrichting en zelfs het bouwen van een nieuw huis brengt veel keuzestress met zich mee. Die stress neem ik graag weg!

De wens van de bewoners is altijd mijn uitganspunt, zelf ben ik ook een tikkeltje eigenwijs. Daardoor worden de opdrachtgevers juist verrast met een origineel ontwerp. Met mix and match van stijlen, nieuwe objecten en unieke vondsten maak je het persoonlijk. Het moet bij de bewoners passen en als eigen aanvoelen."

Eigen
Tijdens een recent afgerond project heeft Lieke alle handvaten gegeven voor een complete inrichting van een woon en eetkamer. "Samen hebben we de ideeën op papier gezet en zijn we uiteindelijk tot een compleet plaatje gekomen." Ook verzorgde ze de afstyling met accessoires en planten zodat het de bewoners aan niets ontbrak. Ze kwamen thuis in hun eigen huis, volledig klaar, net zoals bij VT wonen. Lieke: "Zeer verrast en geëmotioneerd voelden zij zich weer helemaal thuis in hun eigen huis! Dat is waar ik het voor doe!"

Nooijtgedacht – Interieuradvies & Stylingbureau
Lieke Nooijen
06-22787355
www.nooijtgedacht.nl
lieke@nooijtgedacht.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>