Een karaokefeest tijdens Winter Event Son en Breugel
Een karaokefeest tijdens Winter Event Son en Breugel Foto: Ingezonden

Son en Breugel Zingt - een karaokefeest tijdens Winter Event Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - De schaatsen uit het vet en de keeltjes gesmeerd. Tijdens ‘Son en Breugel Zingt’ krijgt iedereen de kans om zijn of haar zangtalent te etaleren aan de rest van het dorp. Schuilt er een Mariah Carey in jou? Voel jij je Jan Smit wanneer je onder de douche staat? Of ben jij een hele goede zanger met een borreltje op? Dit is je kans!

Het karaoke-apparaat geeft iedereen de kans om even in de schijnwerpers te staan als de ster die hij/zij altijd al wilde zijn. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit, ‘Son en Breugel Zingt’ verwelkomt iedereen om zijn of haar zangtalent te laten schitteren. Kies je favoriete nummer, pak de microfoon en deel de magie van karaoke met je dorpsgenoten.

Entree voor deze avond is gratis. Bezoekers kunnen vooraf hun favoriete nummers doorgeven via de website, zodat ieders favoriete plaat beschikbaar is. Van geliefde klassiekers tot hedendaagse hits, alles komt aan bod.

Dus, warm je stembanden op, nodig je vrienden en familie uit, en maak je klaar voor een avond vol muzikaal plezier. ‘Son en Breugel Zingt’ op 16 december vanaf 19:00 uur is hét evenement waar de sterren van Son en Breugel schitteren in de spotlights van het Kerkplein.

Voor meer informatie en verzoeknummers, bezoek www.wintereventsonenbreugel.nl/son-en-breugel-zingt