Archieffoto Berkenstaete
Archieffoto Berkenstaete Foto: MooiSonenBreugel

Fijne middag voor bewoners van Berkenstaete

Ingezonden

Son en Breugel - De bewoners van Berkenstaete werden op woensdag 10 april na de lunch muzikaal verrast met een optreden van Aris Weel.

De Vrienden van Berkenstaete hadden weer een gezellige middag georganiseerd in het goedgevulde atrium. Na ontvangst met koffie/thee en natuurlijk iets lekkers, klonken de bekende ‘golden oldies’ die Aris op zijn setlist had gezet als vanouds en werd er al snel volop meegezongen en gingen zelfs bij sommige aanwezigen de voetjes van de vloer.

Na het eerste gedeelte van de muzikale show werd er in de pauze een drankje genuttigd, waarbij de advocaat met slagroom duidelijk favoriet was en ook de warme snacks erg in trek waren. Aris Weel vervolgde daarna weer zijn spetterend optreden en iedereen was weer enthousiast. Het gaf de Vrienden van Berkenstaete weer een heerlijk gevoel de bewoners een fijne middag te hebben bezorgd.

Wist je dat je de Vrienden van Berkenstaete financieel kunt ondersteunen? Meer informatie hierover vind je onder deze link: https://www.vriendenvanberkenstaete.nl/wordt-donateur/