Afbeelding

Jongens B1 HTC Hockey Kampioen!

Algemeen

Onder begeleiding van Bas van Beek (trainer | coach) en Jan Lijding (coach) heeft het jongensteam B1 van HTC Hockey op overtuigende wijze het kampioenschap, met nog een wedstrijd te gaan, binnengehaald.

Onder het toeziend oog van de vele supporters, ouders vrienden, familie de sponsoren BKRS en BeautyXL kon het feest na een zege van 8-2 op naaste concurrent Boxmeer losbarsten. Een trots Cees Overdijk die verantwoordelijk is voor de "jongenslijn" kon daarna de prachtige kampioensbeker overhandigen aan aanvoerder Stijn Kuijks. Door dit kampioenschap promoveert dit team automatisch naar de 2e klasse.

" Begin van het seizoen begonnen we met een compleet nieuwe selectie. We zijn hard gaan werken aan een hecht team met aandacht voor ieder zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. De jongens trainde twee keer per week en als er geen training was gingen de teamleden onderling het veld op. Dit was het fundament voor ons succes", Aldus Bas van Beek die zichtbaar trots is op de geleverde prestatie.

Jan Lijding vult Bas van Beek aan, .." Het is echt een collectief kampioenschap waar Bas vanuit zijn ervaring en kennis de jongens veel heeft bijgebracht. Het is prachtig dat ze dit goed opgepakt hebben en ook heel mooi voor deze fantastische hockeyclub"..

Met het behaalde kampioenschap zet HTC Hockey een stap in de ontwikkeling van de jongens/herenteams. Een mooie prestatie waar velen de weg naar sportpark de Gentiaan weten te vinden.

Van harte met het kampioenschap.