Afbeelding

Winst voor TTV Son en Breugel

Algemeen

Het 1e team van TTV Son en Breugel spelend in de 4e klas NTTB heeft na winst tegen Luto 4 (4-6) en verlies tegen Taveres 2 (4-6) zijn 3e wedstrijd tegen Unicum 6 (Geldrop) met 4-6 gewonnen.

Na winstpartijen van Eric van den Hurk en Herman Simons speelde John de Jong tegen Arthur Peeters. Het werd de mooiste en spannendste wedstrijd van de avond. John won de eerste twee games vrij eenvoudig (6-11, 0-11) maar verloor de twee volgende games (11-4, 11-7). In de laatste game nam John met sterk aanvallend spel een 7-10 voorsprong maar moest na 4 matchpoints toch nog het hoofd buigen (14-12).

Het dubbel (Ververst-Peeters tegen Van den Hurk-De Jong) was in 5 games voor Unicum. Daarna verliepen de wedstrijden volgens de voorspelling. De Jong won zijn overige twee partijen en dat deed Peeters (Unicum) ook. Van den Hurk en Simons pakte nog ieder 2 wedstrijden zodat na afloop de stand 4-6 voor TTV Son en Breugel op het boord prijkte.

Het 2e team, eveneens uitkomend in de 4e klas, heeft na een gelijkspel en verlies (2-8) zijn 3e wedstrijd tegen koploper MTTV'72 2 (Mierlo) met 7-3 verloren. Geert Dortmans was goed voor 2 partijen, King Shin Yan voor één partij en Joop Bakker voor geen enkele pot.

TTV Son en Breugel speelt iedere maandag van 19:30 tot ca. 23:30 in MFC D'n Tref, Zonhove. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Zie ook onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl