Sfeerimpressie Big bread Kitchen (Breda) zoals het in Son en Breugel eruit komt te zien
Sfeerimpressie Big bread Kitchen (Breda) zoals het in Son en Breugel eruit komt te zien Foto: Ingezonden

Big Bread Kitchen kiest voor het Raadhuisplein

Algemeen

Son en Breugel - Son en Breugel krijgt er een nieuwe eetgelegenheid bij, het pand aan het Raadhuisplein 30 waar voorheen een filiaal van Zeeman was gevestigd, zal worden getransformeerd naar een Big Bread Kitchen. Daarmee opent de keten in Son en Breugel haar 21e vestiging.


Met de komst van deze eetgelegenheid is het Raadhuisplein nog meer een horecaplein aan het worden. Naast 't Kleijn Geluck, Nyonya & Thai eastern grill restaurant, Il Ponte en de nog te openen vestiging van Domino's, is het de vijfde eetgelegenheid aan dit plein in het centrum van Son en Breugel.

Medio juni opent Big Bread Kitchen Son en Breugel haar deuren. Tot die tijd wordt er hard gewerkt om het pand om te toveren tot een moderne, gezellige en sfeervolle eetgelegenheid waarbij de nieuwste technieken op keuken- en horecagebied zullen worden toegepast.

Meer exclusief nieuws over deze nieuwe vestiging van Big Bread Kitchen en de eigenaars kunt u binnenkort in deze krant lezen. Kunt u niet wachten, kijk dan alvast op www.bigbreadkitchen.nl.