Afbeelding

Voorbereidingen SamenLoop voor Hoop in volle gang

Human Interest

Son en Breugel - Op zaterdag 4 en zondag 5 juni vindt in Son en Breugel de eerste SamenLoop voor Hoop plaats. Vrijdag 3 juni werd er al hard gewerkt om het parcour en alles wat daarom heen nodig is in te richten.

Dit unieke evenement is speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24-uurs durende wandelestafette wordt er stil gestaan bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er diverse ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid zorgen ervoor dat de SamenLoop voor Hoop een evenement is dat niemand ongemoeid laat. Het is een evenement met een lach en een traan. Het evenement wordt gehouden bij de Bongerd en de Boerderij aan de Asteroïdenlaan in Breugel en start op zaterdag 4 juni omstreeks 13.45 uur. Op zondag 5 juni omstreeks 14.30 uur zal het evenement tot een einde komen.

Mocht u nog niet betrokken zijn bij het evenement dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen op het evenemententerrein bij De Bongerd en De Boerderij. U zult er geen spijt van krijgen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding