Afbeelding

Loop mee met de Avond Wandel 4-Daagse!

Algemeen

Het wordt langzaamaan mooi weer, tijd om naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen! In juni heeft u daar een mooie gelegenheid voor, want dan vindt van 14 t/m 17 juni alweer de 19e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats. Loop gezellig mee met uw gezin of met vrienden!

Scouting M.Sinclair is al druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De routes worden op dit moment uitgezet en zullen u langs de mooiste plekjes van ons dorp leiden. Voor de kinderen organiseren wij een leuke verrassing onderweg en op vrijdagavond sluiten we gezamenlijk de AW4D af.

Hoe schrijft u zich in? Kom op zaterdag 11 juni van 12.00 tot 14.00uur of maandag 13 juni van 19.00 tot 21.30uur naar de blokhut van scoutinggroep M.Sinclair aan de St. Genovevastraat. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Schrijft u zich in op dinsdagavond 14 juni dan kost het € 4,00.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen bij bijvoorbeeld oversteekpunten. Opgeven kan door een mail te sturen naar aw4d@scouting-sinclair.nl. Wilt u meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse, dan kunt u kijken op www.scouting-sinclair.nl of een mail sturen naar eerder genoemd mailadres.

Afbeelding
Algemeen 21 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 21 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen gisteren Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella