Afbeelding

Toverfeetjes voor het goede doel goed verkocht op de jaarmarkt

Human Interest

De Vrienden van Berkenstaete stonden zondag 4 september op de drukbezochte jaarmarkt en zij verkochten daar toverfeetjes met het doel een Tovertafel te kunnen aanschaffen voor de bewoners van de Berkenhofjes op zorgcentrum Berkenstaete.

De verkoop was uitgebreid aangekondigd in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 31 augustus jongst leden. De feetjes waren gemaakt door de bewoners van Zonhove, de buren van Berkenstaete, en medewerkers van Kado & Zo.

Er zijn maar liefst ruim 130 feetjes verkocht; ook werden er direct naast de "fee-stelijke" marktkraam kinderen geschminkt door Lisanne van Doremalen van de hobbywinkel Craftgarden.
Zij "toverde" bloemetjes en vlinders op blije gezichtjes…

Met deze activiteiten werd een bedrag van 900 Euro bijeengebracht; een forse aanzet om te komen tot een Tovertafel, waarmee een groot bedrag gemoeid is.
Ook hebben zich spontaan nog enkele nieuwe donateurs gemeld, die voor een jaarbedrag van 20 Euro diverse uitapjes voor bewoners mogelijk maken.
Veel bezoekers reageerden erg enthousiast op dit sympathieke doel. Kortom een zeer succesvolle dag!

Nu op naar de Rabobank Clubkas Campagne; in de periode 4 tot en met 17 oktober kunnen leden van de Rabobank HGWZ stemmen op een vereniging of club die zij een warm hart toedragen.
De Vrienden van Berkenstaete hopen natuurlijk dat er veel stemmen worden uitgebracht op de Tovertafel.
Daarmee stemmen leden in feite op een betoverende glimlach voor de bewoners van de Berkenhofjes; en dat wil toch iedereen!

Meer informatie over de Vrienden en de Tovertafel is te vinden op www.vriendenvanberkenstaete.nl .

Afbeelding
Afbeelding