Afbeelding

Stem op Dutmella voor 10.000 euro duurzame investering van NUON 

Human Interest

10.000 euro is binnen handbereik maar we hebben nog extra stemmen nodig!

Scouting Dutmella: een zeer actieve scoutinggroep in Son en Breugel met 200 leden waaronder kinderen met een beperking. In het bos aan de rand van natuurgebied 'Oud Meer' bouwen we in 2017 een supergave blokhut die ook geschikt is voor mindervaliden.Vandaag werd de tussenstand bekend ... we staan tussen plaats 10 en 20 dit terwijl plaats 9 recht geeft op 10.000 euro! het kan dus best maar een handje vol stemmen schelen... dus help Dutmella aan die extra stemmen en stem via www.dutmella.nl/zonnepanelen!
De grotendeels houten blokhut wordt gebouwd met duurzame materialen en kent scheiding van riool- en hemelwater. Ook gebruikt Dutmella ledverlichting, sensoren en regenwater voor toiletspoeling.

Het doel is om de nieuwbouw zo energiezuinig mogelijk te maken, maar daar is meer geld voor nodig. Daarom doet Dutmella mee aan de Nuon Club Competitie. Ze zitten daar in de finale met het project 'zonnepanelen'.

Hiervoor moeten zij  zoveel mogelijk stemmen werven. De negen verenigingen met de meeste stemmen krijgen een cheque van â‚  € 10.000,-  voor hun vereniging.
Dutmella besteedt het bedrag aan energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of een energiezuinige verwarmingsketel op biobrandstof.

Help de jeugdleden van scouting Dutmella en stem op het project.

Hoe? Ga naar Dutmella.nl/zonnepanelen en stem uiterlijk dinsdag 15 november op Dutmella