Hairstyliste Brenda Kerhof
Hairstyliste Brenda Kerhof

Haarstyliste Brenda Kerkhof van Da Vivente Hairstyle bij Trendvision Award

Zakelijk

Haarstyliste Brenda Kerkhof van Da Vivente Hairstyle bij Trendvision Award


Bij Da Vivente Hairstyle draait alles om beleving. Elf professionele haarstylisten bepalen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden voor de juiste uitstraling. Regelmatig worden de hairstylisten van Da ViVente Hairstyl bijgeschoold door trainingen en cursussen. Maar ook deelname aan wedstrijden op haargebied is geen uitzondering bij Da Vivente Hairstyle.

Daarom brengen wij u graag op de hoogte van het feit dat Brenda Kerkhof medewerker van
Da Vivente Hairstyle uit Son en Breugel is geselecteerd tot een groep van 30 finalisten bij de Trendvision Award 2016. Dit is een kleurwedstrijd op haargebied die word gehouden op
11 september in Den Bosch en voor de finalisten hiervan een wereldwijde show op 5 en 6 november in Barcelona .Als kundige kapsters, ervaren in de nieuwste trends word er gepresteerd op topniveau.
De wedstrijd word georganiseerd vanuit Wella .De modellen worden op de catwalk gepresenteerd, compleet met kleding en visagie. Dit is een groots evenement met vele toeschouwers. Waar ook de inbreng van Da Vivente niet mag ontbreken. Of Brenda Kerkhof de finale gaat halen is natuurlijk nog niet zeker maar ze maakt een goede kans en heeft met haar selectie nu al een top prestatie geleverd.

Da Vivente Hairstyle, the house of professionals in hairstyle