Het pand in de Nieuwstraat in Son en Breugel
Het pand in de Nieuwstraat in Son en Breugel

Een verhuizing met een traan en een glimlach

Zakelijk

Na meer dan acht jaar komt er een einde aan een zeer bijzondere winkel aan de Nieuwstraat 50 in Son en Breugel. Zeker bijzonder om wat zij verkopen maar nog meer om hoe zij het verkopen.

Door: Adrie Neervoort

Style@Home is een winkel die niet alleen bekend is in Son en Breugel maar ook ver buiten de gemeente grenzen. In de winkel tref je een mooi en bijzonder assortiment meubels en woonaccessoires aan. De stijl is sfeervol, verrassend mede door unieke stukken. Maar wat in al die jaren het meest is opgevallen is de persoonlijke en gemoedelijke aanpak van het verkoopteam.
Al is woonstijl adviseur een betere titel voor Monique van Doormalen, Pim Cuypers, en Anneke Sanders, ieder met zijn eigen specialiteit en talenten maar samen een compleet team in dienst van de klant.

Wonen is beleven, een interieur brengt je tot rust of vertelt iets over jezelf maar een interieur is ook persoonlijk. Bij Style@Home gaan ze daarom graag in gesprek met de klanten. Iedere aanschaf is belangrijk of het nu om een vaas, lamp of een complete zithoek gaat. Indien gewenst of nodig wordt er bij de klant thuis een advies gegeven over de mogelijkheden van het nieuwe meubelstuk of welk item het meest geschikt is in het bestaande interieur van de klant. Het gebeurt regelmatig dat tijdens het bezoeken van een beurs er ook gekeken wordt naar de wensen van een klant die nog op zoek is naar dat ene item.
Style@Home heeft in de acht jaar bewezen dat zij met de persoonlijke aanpak en een bijzonder assortiment zich onderscheiden van andere woonwinkels.

Na acht jaar groei blijkt nu ook de winkel aan de Nieuwstraat waar ze al meer dan vier jaar zitten te klein. De zoektocht naar een veel groter pand is al een tijdje geleden begonnen. Maar wat graag waren ze in Son en Breugel gebleven maar op de zoektocht naar een passend pand konden zij in Son en Breugel niet slagen. Een alternatief werd gevonden in Nijnsel in het oude pand van Mazda dealer Voets. Een pand dat al sinds de bouw ervan een blikvanger is. En op een logische afstand van het pand aan de Nieuwstraat ligt. Waar eens de mooiste bolides te koop stonden staan nu de mooiste meubels van goede kwaliteit en indien gewenst een stijladvies op maat. De ruime toonzaal valt straks direct op maar ook het grote magazijn is een plus. Waar eens de verkoper aan de klant vroeg wilt u een proefrit maken zal vanaf 1 oktober de vraag zijn, zullen we eens bij u thuis komen kijken voor advies?. Want een ander pand en locatie betekent bij Style@Home nog steeds dezelfde kwaliteit en gemoedelijkheid in de winkel of desgewenst advies bij u thuis.
Nieuwsgierig geworden…….. nog even geduld. Want op 1 oktober opent Style@Home aan de industrieweg 1a in Nijnsel.