Pupillen E3
Pupillen E3 Foto: Ingezonden

Pupillen E3 van de Corridor kampioen

Sport Sport

Zaterdag 16 maart, bij de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie, stond de E3 op de tweede plaats. De nummer 1 had een punt meer en dus was het zaak om te winnen of gelijk te spelen om kampioen te worden. Korfrakkers E2 was de tegenstander en stond op de vierde plaats. De meiden gingen enthousiast en een beetje nerveus van start en jawel, in de vierde minuut werd er al raak geschoten: 1 – 0. Twee minuten later werd het 2 – 0, waarna Korfrakkers snel een tegendoelpunt maakte: 2 – 1. Na goed samenspel was de beurt weer aan de Corridor: 3 – 1 en al heel snel, na een afstandsschot zelfs 4 – 1. Nog voordat het rust was, konden de 5 – 1 en de 6 – 1 op het scorebord worden gezet. Leek het nu of de meiden hun kruid verschoten hadden in de eerste helft? Na de rust werd er toch ook hard gewerkt, maar iets minder gescoord. In de vijfde minuut viel de 7 – 1. Dit werd ook de eindstand. De meiden konden hun welverdiend kampioenschap gaan vieren.