Dansers van Tati's Dance Agency, Dansmix
Dansers van Tati's Dance Agency, Dansmix Foto: Ingezonden

Dansers van Tati’s Dance Agency stralen tijdens eindvoorstelling

Algemeen

Son en Breugel - Het seizoen is bijna voorbij. Het is tijd om aan heel de familie te laten zien wat er afgelopen jaar is geleerd. Tijdens de eindvoorstelling dansen de jonge dansers van Tati’s Dance Agency de sterren van de hemel. Tatjana, eigenaresse van de dansschool, laat alle kinderen stralen.

Redactie: Hanny Evers

In een uitverkocht Dommelhuis gaven de leerlingen van Tati’s Dance Agency twee wervelende shows aan ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms. Dansjuffen Tatjana en Rebekka praatten de show aan elkaar. Vol energie en eindeloos veel enthousiasme vertellen de twee over de verschillende dansgroepen en de lessen van afgelopen jaar. 

Alle dansers stralen
De voorstelling draait geheel om de ervaring van de dansers. Zo worden eerst alle dansgroepen voorgesteld en mochten de kinderen en jongeren zwaaien naar papa en mama op de tribune. Je ziet ze stralen en genieten van deze aandacht. Het helpt ze ook om de eerste spanning voor het podium kwijt te raken, wat het dansen een stuk makkelijker maakt. 

En niet alleen voor de leerlingen was het spannend. Ook voor het publiek was het een grote show vol verrassingen. Floortje, een van de moeders: “Ik heb vol verwondering gekeken naar de show. Tatjana had de meiden gevraagd nog niets te verklappen, dus alles was een grote verrassing.”

‘Shinen’ als echte Dancing Stars
Als eerste zijn de Dancing Stars aan de beurt, een groep meiden met veelal een beperking, die vaak buiten de boot vallen, maar er nu wel echt bij horen; een doelgroep waar eigenaresse Tatjana met passie mee werkt. De beleving is groot, ze stralen als echte sterren onder de aandacht van het publiek en krijgen de toeschouwers helemaal mee. 

De Dancing Stars worden opgevolgd door Modern-Jazz, Dansmix en Streetdance. Hierna is de Kids Dance aan de beurt, schattige kleuters die, samen met juf Rebekka, al dansend over het podium huppelen, ietwat verlegen en vooral zoekend naar papa en mama in het publiek. 

Na de Zumba Kids en Teens, een mooie combinatie van muziekstijlen, snelle dansmoves en veel positiewisselingen, is het tijd voor een tweede ronde. Alle dansgroepen komen nog een tweede keer op het podium. 

Tatjana: “We hebben samen laten zien hoe dans ons allemaal verbindt. Ik heb met elke vezel in mijn lijf genoten van de prachtige shows en ik ben dan ook onwijs trots op iedereen.”

Pak je moment
Voor sommige leerlingen was het duidelijk niet de eerste keer op het grote podium, voor anderen was alles nog heel nieuw en spannend. Het is vooral een mooie kans die de leerlingen krijgen om zichzelf te presenteren, om vol in de aandacht te staan en te genieten! 

Tatjana riep het al verschillende keren tijdens de voorstelling: “Pak je moment” en dat deden de leerlingen ook echt. Of het nu een moment was om het publiek extra op te zwepen of om gewoon nog even naar mama te zwaaien, de leerlingen namen het ervan. Ze pakten het moment en dat is ze van harte gegund!

Dansers van Tati's Dance Agency,  Dancing Stars
Dansers van Tati's Dance Agency, Zumba
Dansers van Tati's Dance Agency, Groepsfoto
Dansers van Tati's Dance Agency, Modern-Jazz
Dansers van Tati's Dance Agency, Streetdance
Dansers van Tati's Dance Agency, Kids Dance