Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 73cf57
Foto: Ingezonden
Jeugd

Zumba dansvoorstelling door kinderen met en zonder beperking

Son en Breugel - De Zumba dansleerlingen van Tati's Dance Agency hebben vrijdag 10 januari een spetterende dansvoorstelling gegeven in theaterzaal D'n Tref op het Zonhove terrein. Eigenaresse Tatjana Tempelaars van Tati's Dance Agency en Diana van der Looij van stichting MeeDoen Son & Breugel zijn vorig jaar een samenwerking gestart om een dansgroep te starten voor kinderen en (jong)volwassenen die niet makkelijk aansluiten bij reguliere danslessen.

Inmiddels zijn ze een jaar verder en dansen de leerlingen met en zonder beperking elke zaterdagochtend samen in één groep in de Oase in Son en Breugel. Na een aantal weken hard werken heeft de groep op vrijdag 10 januari voor het eerst opgetreden en wat was dit een succes! Op het grote podium in een prachtige dansoutfit dansten de leerlingen voor het grote publiek. Ze hebben een geweldig optreden neergezet en zelfs het publiek heeft nog een nummer meegedanst.

Danslerares Tatjana Tempelaars is ontzettend trots op haar leerlingen. Ze hoopt dat er in de toekomst meer kinderen en (jong)volwassenen kunnen aansluiten bij haar danslessen of één van de sporten via MeeDoen Son & Breugel. Tenslotte verdient iedereen het om de sport te kunnen doen die hij/zij graag wil volgen en is het fijn dat de mogelijkheid er is om aan te kunnen sluiten bij hetgeen je het beste past.

Vind jij het leuk om te komen dansen bij deze leuke dansgroep? Meld je dan aan voor een gratis proefles via de mail info@meedoensenb.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>