Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 644f87
Foto:
Zorg

Nogmaals themamiddag Digitale zorg in huisartsenpraktijk

Son en Breugel - De tweede themamiddag over digitale zorg, ook wel E-Health genoemd wordt vrijdagmiddag 31 januari vanaf 14.00 uur gehouden. Deze themamiddag wordt georganiseerd door de Seniorenraad en het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform in samenwerking met de huisartsenpraktijk MC 'De Linden' en de 'Digidokters' van SonenBreugelVerbindt.

Doel van de middag is om de digitale ontwikkelingen op het gebied van de contacten met uw huisarts via het internet toe te lichten met het systeem MijnGezondheid.net. De sprekers laten zien hoe het werkt. Tevens worden andere systemen, zoals gebruikt in het ziekenhuis, het zorgdossier en gezondheidsapps, alsook de toekomst hiervan, besproken.

De huisartsenpraktijken en ziekenhuizen werken al veel langer met digitale zorgdossiers. Momenteel worden de patiënten steeds meer betrokken bij hun eigen digitale dossier via zogeheten Portals. De verbinding onderling met deze portals is helaas nog niet overal geregeld.

Mocht u meer informatie willen of nog geen kennis hebben genomen van deze ontwikkelingen dan is deze themamiddag dé gelegenheid voor u om deze digitale zorg te ontdekken.

Datum: vrijdag 31 januari
Locatie: Vestzaktheater, Kerkstraat 2, Son en Breugel
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur, zaal open om 13.30 uur
Sprekers: Huisarts Christian de Groot en de 'Digidokters' van SonenBreugelVerbindt
Na de pauze: Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie
Toegang: Gratis

In de pauze ontvangt u een consumptie van de organisatie.

Aan de orde komen vragen als: Wat kan ik met deze digitale zorg, MijnGezondheid.net, in de huisartsenpraktijk? Wat word ik er beter van? Hoe zit het met de privacy, wie kan er allemaal meekijken? Als ik iets fout doe zijn dan al mijn gegevens weg? Mag ik ook vragen of mijn dochter of zoon, kennis en buurvrouw/man mij wil helpen? Ik heb geen DigiD en weet ook niet hoe ik dat moet aanvragen, wie kan mij daarbij helpen? Wie kan mij meer wegwijs maken als ik er niet uit kom?

Allemaal vragen die de organisatie zich heeft gesteld bij de voorbereiding van deze themamiddag. Hopelijk krijgt u zo veel mogelijk antwoorden op al uw vragen. Na deze themamiddag zullen de Digidokters in samenwerking met de bibliotheek workshops organiseren over aanvragen DigiD en MijnGezondheid.net.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0499-479293 of 0499-471163.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>