Logo mooisonenbreugel.nl
Belangstellenden in het Energiecafé 2019 (archieffoto)   | Fotonummer: 8fa173
Belangstellenden in het Energiecafé 2019 (archieffoto) (Foto: Dirk Gijsbers)
Algemeen / Son & Breugel

Uitnodiging Energiecafé 'De Groene Illusie'

Son en Breugel - SonEnergie begint 2020 goed met een nieuw energiecafé op 20 januari in De Landing. Dit keer hebben ze Marten van Andel, auteur van het boek 'De Groene Illusie' bereid gevonden een inleiding te verzorgen.

Er is een klimaatakkoord, maar de energietransitie wordt beheerst door opportunistische politici en ondernemers. Hoog tijd om feiten van fictie te onderscheiden en na te gaan of elektrische auto's en aardgasloze huizen wel echt bijdragen aan CO2-reductie. Elke energieoptie, van steenkool tot biomassa, heeft voor- en nadelen. Het vergt natuurwetenschappelijk inzicht om deze in kaart te brengen en verstandige keuzes voor de toekomst te maken. Verder verdient de belangrijkste invloedsfactor veel meer aandacht: Ons eigen gedrag.

Maarten van Andel studeerde scheikunde, werkte 32 jaar in het hightech bedrijfsleven en is momenteel directeur bij Fontys Hogescholen. Als auteur van De Groene Illusie zet hij feiten en fictie van duurzame energie overzichtelijk op een rijtje en legt hij uit hoe wijzelf het beste kunnen bijdragen aan de klimaatdoelstellingen.

In het Energiecafé van 20 januari licht hij zijn visie graag toe. U bent om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) van harte welkom in De Landing, Rooijseweg 3 in Son en Breugel.
.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>