Archieffoto jaarmarkt Son en Breugel
Archieffoto jaarmarkt Son en Breugel Foto: Wil Feijen

Jaarmarkt Son en Breugel: koopjes en gezelligheid

Algemeen

Son en Breugel - Op zondag 3 september wordt het centrum van Son en Breugel wederom het podium voor de inmiddels traditionele jaarmarkt. Organisatiebureau EERI blijft ook dit jaar trouw aan het organiseren van de jaarmarkt in het hart van Son en Breugel.

Met meer dan 150 kraampjes en verkoopwagens bieden zowel marktkooplieden als hobbyisten een breed scala aan producten aan in het centrum van Son en Breugel. Dit belooft een variëteit aan artikelen en aanbiedingen, niet alleen van de marktkramen, maar ook bij enkele winkeliers in het centrum van Son en Breugel. Uiteraard nodigt de horeca u van harte uit om te genieten van een verfrissend drankje of een smakelijk hapje.

Entertainment
Op het Raadhuisplein staat een optreden van Tati’s Dance Agency gepland, en trompettist Marcel van der Donk zal voor muzikaal vermaak zorgen. Ook is er aan entertainment voor kinderen gedacht. Het Raadhuisplein zal worden opgefleurd met enkele kinderattracties.

Parkeerverbod
Houd er rekening mee dat op zondag 3 september tussen 6.00 en 19.00 uur een parkeerverbod van kracht is in de Nieuwstraat, Markt, Heistraat, Airbornestraat, Raadhuisplein, 17 Septemberplein en de Kerkstraat. We hopen u te verwelkomen op deze bruisende jaarmarkt vol koopjes en gezelligheid.