Muziekgezelschap Sonore
Muziekgezelschap Sonore Foto: Ingezonden

Concert Sonore in zorgcentrum Odendael

Algemeen

Son en Breugel - Dinsdag 10 oktober vanaf 14.30 uur zijn de muzikale klanken van muziekgezelschap Sonore te beluisteren in recreatiezaal De Ontmoeting van zorgcentrum Odendael in Sint-Oedenrode.

Muziekgezelschap Sonore speelt met een ‘sociale missie’: het geven van concerten voor bewoners in diverse woonzorgcentra in de regio, muziek in de Sonse kiosk de Sonnestrael, het Carat-paviljoen in Helmond, de Senioren Expo in Veldhoven en een concert voor Oekraïense vluchtelingen in Eindhoven.

De muzikanten van Sonore, onder leiding van maestro Tini van Dommelen, strooien niet
zomaar muzikale klanken naar de luisteraars: de spreekstalmeester introduceert de muziekstukken met een mededeling over wie en wanneer de muziek geschreven is en hij geeft een toelichting over de bedoelingen van de componist.

Sonore brengt een breed repertoire, dat onder de titel ‘van ABBA tot Strauss’ ten gehore wordt gebracht. Het neemt de luisteraar mee op een muzikale reis: voor elk wat wils, van klassiek tot populaire, bekende melodieën, walsen en gezellige meezingers. Kortom, goed in het gehoor liggende muziek.

Wij, de muzikanten van Sonore, worden blij van muziek maken en delen dat graag met anderen. Kom luisteren en genieten van de muziek.
Voor een muzikale middag nodigen wij u uit op dinsdag 10 oktober om 14.30 uur in de recreatiezaal van zorgcentrum Odendael te Sint-Oedenrode. U bent welkom.