Afbeelding
Foto: ingezonden

Opleidingsharmonie PHEV presenteert ‘Movies in concert’

Algemeen

Son en Breugel - Op zondag 8 oktober voert de Opleidingsharmonie van Pro Honore en Virtute onder leiding van Marly Sengers een filmconcert voor alle leeftijden uit. Want wie geniet er nu niet van de prachtige muziek die tijdens een film gespeeld wordt. Geen wonder dat zoveel muziek dan ook speciaal voor een harmonieorkest bewerkt is en tot leven komt in vele concertzalen. 

De Opleidingsharmonie laat van zich zien en horen met dit prachtige concert met muziek uit speel- en tekenfilms van de jaren ‘70 tot nu. Naast muziek is er ook bijzonder beeldmateriaal te zien.

Na hun daverende muzikale afsluiting van het vorig seizoen met het Schoolpleinconcert op De Bloktempel, is dit weer iets om naar uit te zien. De afgelopen maanden heeft onze muzikale jeugd zich tijdens de repetities hard ingezet om er weer een mooi optreden van te maken.

Dit wordt een fantastisch concert dat je niet wil missen. De Opleidingsharmonie wordt bij dit concert ondersteund door muzikanten van het harmonieorkest van PHEV. Benieuwd welke soundtracks er gaan klinken en zin in een uur lekker ontspannen genieten en wegdromen? Kom het dan zeker meebeleven!

Het concert wordt uitgevoerd in het Vestzaktheater in het Dommelhuis en vangt om 15.00 uur aan. De toegang is gratis. Het optreden zal ongeveer een uur duren.