Ernst Jansz
Ernst Jansz Foto: Ingezonden

Lazy Sonnie Afternoon opent spectaculair in 2024

Algemeen

Son en Breugel - Rootspodium Lazy Sonnie Afternoon vertrekt zoals eerder al werd bekendgemaakt na de sluiting van La Sonnerie eind januari 2024 naar het Dommelhuis. De eerste show daar zal plaatsvinden op 4 februari 2024, een datum om alvast in uw agenda te zetten. 

De organisatie is erin geslaagd om niemand minder dan Doe Maar-legende Ernst Jansz en zijn band te boeken, die na de opening door het Nuenense bluesduo Reemers en De Greef (bekend van Mojo Hand en Ramblin’ Dog) optreden. Jansz timmert nog altijd stevig aan de weg en trekt vanaf januari rond met zijn theatershow Ernst 75. Bij Lazy Sonnie Afternoon zal hij zowel nieuw werk als echte klassiekers ten gehore brengen. Een must see!

Laatste Lazy Sonnie Afternoon-optredens in La Sonnerie
Komende zondag 5 november treedt de Amerikaans/Canadese Christina Martin op, samen met Dale Murray. Zij timmert in Noord-Amerika behoorlijk aan de weg. Voorprogramma door de Venrayse singer-songwriter Etan Huijs, met bassist Rens van Dijk.

Op 3 december a.s. vindt de laatste Lazy Sonnie Afternoon plaats in La Sonnerie. Hoofdprogramma is het trio Philip Krooneberg met op drums de bekende Sjoerd van Bommel. Openingsact is dan Nina Lynn, een groot Nederlands talent. Na afloop de laatste afterparty op de oude locatie, die knallend zal worden.