Han en Lucy
Han en Lucy Foto: Picasa

‘Oh, zit dat zo’-show zit weer vol antwoorden!

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 7 februari blikken Lucy van de Wier en Han Muller in het kader van ‘Hoe is het nu met...’ terug en vooruit met de vrouwelijke hoefsmid Jill Roberscheuten. Met oud-voorzitter Willie Horden praten ze over de fusie tussen Dorpsvisie en Dorpsbelang. 

Gerard Versantvoort (Son) en Jan Koks (Breugel) belichten het KBO-jubileum. Lars van Mill leidt ons rond in het toneelbos van Robin Hood. Allard Pos over de verhuizing van ’t Krut naar een historische locatie. Nens Kok van (grote broer) Omroep Brabant licht een tipje van de sluier op over het vele werk rondom Fijnfisjenie Café in het Vestzaktheater in het Dommelhuis. Een ander feestje is het 5-jarig bestaan van de locaties Heistraat en Molenstraat, en namens Stichting Doorpakken halen voorzitter Hans Spooren, begeleiding en bewoners herinneringen op aan de voorbije periode en het feest van afgelopen vrijdag. 

Ook deze uitzending zit weer boordevol, maar zoals altijd laten wij ons verrassen door de actualiteit van het moment.

Luisteren kan vanaf 20.00 uur. U vindt Radio S&B op 107.5 FM, de kabel van Ziggo (via radiokiezer), KPN 1109 en T-Mobile (kanaal 2188). Maar het kan natuurlijk ook via www.radiosenb.nl (luister-liveknop). Terugluisteren kan via MixCloud of onze website door het intoetsen van het desbetreffende programma.

Radio S&B… Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!