Anne Krebber en Hanny Evers
Anne Krebber en Hanny Evers Foto: Wil Feijen

Bootcamp voor vrouwen wordt overgenomen door Maxx Training

Algemeen

Son en Breugel - In 2021 startte Hanny Evers van Best9Moms met de bootcamp voor vrouwen. Na een artikel in deze krant zat de eerste groep direct vol; 12 vrouwen gingen enthousiast van start. Van deze eerste groep trainen nog steeds verschillende vrouwen wekelijks bij Best9Moms. Voor Hanny is het echter tijd om te stoppen. De trainingen gaan echter wel door! Anne van Maxx Training neemt de trainingen over. 

Bootcamp voor vrouwen
De bootcamp voor vrouwen was vanaf het begin af aan een succes. Trainen in de buitenlucht, met alleen maar vrouwen en aangepast op het individuele niveau, dit is wat veel vrouwen zoeken. Na enkele maanden waren er genoeg deelnemers voor een tweede groep op donderdagavond, en een half jaar later kwam er ook een derde groep op woensdagochtend.

Na 3 jaar wekelijks trainingen verzorgen, kwam het punt voor Hanny om te stoppen. Hanny vertelt: “Na een rustige kerstvakantie gaf mijn gevoel aan dat het tijd was om te stoppen. Het past niet meer binnen mijn doelen en het gezinsleven. Ik wilde echter wel zorgen dat de dames door kunnen gaan met trainen. Ik zocht contact met verschillende bootcamptrainers in de omgeving, en al snel vond ik in Anne een waardige opvolger.”

Maxx Training
Anne Krebber is samen met Ilias Renou de eigenaar van Maxx Training. Anne: “Outdoor bootcamp is voor ons al jarenlang een passie. Dit doen we met veel plezier in Eindhoven en omgeving, waar we inmiddels al veel moois hebben opgezet. We hebben nog geen bootcampgroep in Son en Breugel maar zijn hier al wel bekend. Het lijkt ons daarom ook erg gaaf om hiernaartoe uit te breiden zodat we ook in Son en Breugel onze toffe lessen kunnen gaan aanbieden.”

Anne wil de inwoners van Son en Breugel op een veilige, professionele en effectieve manier laten sporten en bewegen: “Of je nou beginner bent of geoefend sporter, bij ons wordt iedereen uitgedaagd, met natuurlijk veel plezier, gezelligheid en persoonlijke aandacht.”

Toekomstplannen
Naast de maandagavond- en donderdagavondtraining, die worden overgenomen van Best9Moms, willen Anne en Ilias op nog meer plekken in en rondom Eindhoven hun outdoortrainingen en bootcamps uitbreiden. De overname is een mooie stap om deze plannen te gaan realiseren. Zo hopen ze om hun passie voor vitaliteit en een gezonde levensstijl op zo veel mogelijk mensen te kunnen overbrengen.

Per 1 maart start Anne met de trainingen in de speeltuin van basisschool De Ruimte in Son. Ook na de overname zullen de bootcamps expliciet voor vrouwelijke deelnemers blijven. Anne kijkt ernaaruit om met zo veel mogelijk dames in en rondom Son en Breugel aan de slag te gaan. “Al onze trainingen worden op een creatieve en enthousiaste manier gebracht. Hopelijk kunnen we op deze manier groepen laten groeien en op termijn nog meer mogelijkheden aanbieden voor onze sporters”, aldus Anne.

Ook Best9Moms gaat door, maar nu alleen nog maar als online leefstijlcoach. Meer informatie over Maxx Training: http://www.maxxtraining.nl/