Filmmiddag Dommelhuis, Call me by your name
Filmmiddag Dommelhuis, Call me by your name Foto: ingezonden

Filmmiddag in het Dommelhuis: ‘Call me by your name’

Algemeen

Son en Breugel - Lekker naar de film in het Dommelhuis? Dat kan elke maand! Bibliotheek Dommeldal, vestiging Son en Breugel, vertoont mooie, fijne films met een inleiding en alle gelegenheid er samen nog eens over na te praten. Deze CINEbieb-films zijn te zien in de theaterzaal op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn of een documentaire, en zijn voor volwassenen.

‘Call me by your name’
Op donderdagmiddag 11 april, aanvang 13.00 uur, is Call me by your name te zien, de verfilming van het gelijknamige boek van André Aciman. De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaans-Italiaans-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De film is te zien in Bibliotheek Son, in de theaterzaal op donderdag 11 april om 13.00 uur; zaal is open om 12.45 uur. Kaarten zijn te reserveren à €4,50 voor leden van de bibliotheek en €6,50 voor niet-leden. Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.