CINEbieb Film Tonio
CINEbieb Film Tonio Foto: MooiSonenBreugel

Filmmiddag in het Dommelhuis

Algemeen

Lekker naar de film in het Dommelhuis? Dat kan elke maand!

Bibliotheek Dommeldal, vestiging Son en Breugel, vertoont mooie, fijne films met een inleiding en alle gelegenheid er samen nog eens over na te praten. Deze CINEbieb-films zijn te zien in de theaterzaal op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn of een documentaire, en zijn voor volwassenen.

Tonio
Op donderdagmiddag 7 maart, aanvang 13.00 uur, is Tonio te zien, de verfilming van het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden.

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

De film is te zien in Bibliotheek Son, in de theaterzaal, op donderdag 7 maart om 13.00 uur; zaal is open om 12.45 uur. Kaarten zijn te reserveren à € 4,50 voor leden van de bibliotheek en € 6,50 voor niet-leden.

Datum: donderdag 7 maart
Tijd: 13.00 uur, zaal open 12.45 uur
Filmduur: 100 minuten met pauze
Prijs: € 4,50 voor bibliotheekleden en € 6,50 voor niet-leden
Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten