De huidige situatie
De huidige situatie Foto: Wil Feijen
VAKANTIE T(R)IP

De Rooise Fietsvierdaagse komt eraan.

Algemeen

Het is bijna zover. Op dinsdag 17 juli gaat de Rooise Fietsvierdaagse van start. Het is voor de zevende keer dat een meerdaags fietsevenement in Sint-Oedenrode overdag plaats vindt.

Door de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) is Rooi Fietst met de hoogste erkenning 'Extra Goed Geregeld' gewaardeerd en mag het predikaat 'Klassieker' voeren.
De beweegredenen van de NTFU zijn: de prachtige routes, de leuke stempelplaatsen, de geweldige methode van uitpijlen, de ruime parkeermogelijkheden, de EHBO-post, de pechdienst. Kortom de kwaliteit staat hoog genoteerd. Verder vallen de gemoedelijkheid en gastvrijheid op. Een pluim is er ook voor de vele vrijwilligers die erg vriendelijk en behulpzaam overkomen.

Dit jaar zal voor het eerst aandacht worden besteed aan individuele deelnemers die graag met anderen in een groepje fietsen. Daarvoor wordt een verzamelpunt ingericht waar men zich kan melden.
Rooi Fietst heeft goede contacten met de regionale ondernemers en Het Groene Woud met als doel de regio beter op de kaart te zetten.
Alle horecalocaties hebben meerdere oplaadmogelijkheden voor e-bikes.

Er zijn dagelijks drie routes van 30, 45 en 60 km. De starttijd is tussen 9.00 en 13.00 uur. Om 17.00 uur is de sluitingstijd.
Start en finish zijn dagelijks bij Camping 'De Kienehoef', Zwembadweg 37, 5491 TE in Sint-Oedenrode.
Vanaf de invalswegen in Sint-Oedenrode kunt u de bruine borden volgen met het campingteken van De Kienehoef.

Deelname voor vier dagen is 12 euro per persoon.
Dagdeelname 3,50 euro. Kinderen tot twaalf jaar betalen 1 euro per dag.
Meer info kunt u vinden op www.rooifietst.nl