Afbeelding

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Algemeen

Son en Breugel - Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes,
Carnavalsseizoen 2019 aanstaande zaterdag van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u vast een beetje op weg te helpen krijgt u natuurlijk weer 4 aanwijzingen. Daarnaast kunt u ook de roemruchte filmpjes van jappie.tv vinden op www.dekrutjesrapers.nl, de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV de Krutjesrapers.

Als het zo'n belangrijke figuur is die naar Krutjesgat komt, wat moet er dan toch voor geregeld worden? De eerste drie aanwijzingen zijn: "Koning, Keizer, Admiraal", "In Son en Breugel mag ie blijven" en "Dizze houdt wel van eikes". Opper Guido wil zijn taak goed vervullen en niets aan het toeval overlaten. Tot nu toe is hij tevreden, maar is dat voldoende voor de onthulling? Vandaag is hier de vierde en laatste aanwijzing.
Het 11-11-bal is op zaterdag 10 november 2018 in de grote zaal van onze hofleverancier café-restaurant De Zwaan. Aanvang 21:11u met bekendmaking van Prins Carnaval om 23:11u.

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2019" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen bij De Zwaan door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door:
a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel. Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2019". Per persoon kan maximaal 1 persoon worden ingezonden. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 10 november 2018 om 11:11 uur stipt.
b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2019" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordtdeprins@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 10 november 2018 om 11:11uur stipt.

Aanwijzing 4 luidt als volgt: "Hij begon aan de bron."