Afbeelding
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel

Radio S&B begint met 2 nieuwe rubrieken

Algemeen

Son en Breugel - Als lokale radio voor Son en Breugel staat radio S&B midden in onze samenleving. Naast een –voor "radioland"- unieke 24/7 muziekstream met hits vanaf 1950 tot nu, verzorgen de bijna 25 vrijwilligers programma's waarin evenementen, verenigingen en politiek ruime aandacht krijgen.

Radio S&B is op de radiofrequentie 107.5 FM niet alleen in Son en Breugel, maar ook in Eindhoven-Noord, Sint-Oedenrode, Best en Nuenen (weliswaar in bepaalde delen daarvan) uitstekend te ontvangen.

Vanaf deze week voegt Radio S&B aan haar programmering weer 2 nieuwe items aan toe. In samenwerking met de LEV-groep presenteren wij de "Vrijwilligersbank". Daarnaast de "UIT-agenda" waarin wij leuke en leerzame evenementen belichten, niet enkel in ons dorp, maar ook regionaal. Beide rubrieken worden meerdere malen per week op gezette tijden, na de landelijke nieuwsbulletins op elk uur, uitgezonden.

Vrijwilligers gezocht ?
Bent u als (sport-)vereniging, zangkoor, orkest of band DRINGEND op zoek naar versterking ? Stuur een mail met bijzonderheden naar info@radiosenb.nl en wij zorgen dat uw verzoek via de radio wordt uitgezonden.

Evenement georganiseerd ?
Ook dan geldt: Mail de bijzonderheden aan info@radiosenb.nl en uw activiteit krijgt die –extra- aandacht die het verdient.

Of gewoon lekker luisteren ?
Dan kan natuurlijk altijd want Radio S&B is 7 dagen per week, 24 uur per dag in de lucht. Geen FM- radio voorhanden ? Dat is geen excuus, want via internet kan dat ook en wel via de homepage van onze website www.radiosenb.nl en de "Luister Live" button.

Veel luisterplezier toegewenst namens de programmamakers van Radio S&B.