Lisa Weijer tijdens een vorige editie van Rabo Kids on Ice
Lisa Weijer tijdens een vorige editie van Rabo Kids on Ice Foto: Wil Feijen

Vandaag Rabo Kids on Ice met als speciale gast Lisa Weijer

Algemeen

Son en Breugel - Winterpret voor heel het dorp! Rabobank vindt het belangrijk dat kinderen sociaal en sportief bezig zijn. En sponsort daarom het IJsfeest Son en Breugel. Stichting IJsfeest is enorm blij met een partner die ieder jaar dit dorpsfeest mede mogelijk maakt. 

De Rabobank is een sociaal betrokken bank en denkt altijd mee hoe zij het beste bij kunnen dragen aan de realisatie van de doelen van Stichting IJsfeest. De lokale verankering van de bank helpt hier enorm bij. Zij steunen de stichting niet alleen financieel maar zorgen ook voor het nodige vrijwilligerswerk. 
 
Rabo Kids on Ice
Op vandaag maandag 31 december organiseert de Rabobank de Rabo Kids on Ice dag, van 10:00 – 18:00 uur. Deze dag staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit. Kom je ook?

Alle kinderen die op 31 december komen schaatsen ontvangen van de Rabobank een goodiebag. Met dank aan PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven is de inhoud extra lekker!

Lisa Weijer treedt op om 14:15 uur en geeft aansluitend een clinic voor iedereen die wil. Kun jij al een pirouette draaien?