Logo mooisonenbreugel.nl
Luc Ross (midden) tijdens het SBC gala   | Fotonummer: 8740dd
Luc Ross (midden) tijdens het SBC gala (Foto: )

Luc Ross doorgedrongen tot finale Meer dan Handen-prijs

Son en Breugel - Enige weken geleden riep de gemeente hun inwoners op om hun stem uit te brengen op hun inzendingen voor de 'Meer dan Handen-vrijwilligersprijzen'. De gemeente is erg trots dat Luc Ross, hun kandidaat voor de 'Meer dan Handen-Passieprijs' inmiddels is doorgedrongen tot de laatste vier genomineerden.

Luc Ross zet zich al vele jaren enorm in voor de jeugd van Voetbalvereniging SBC. Hij traint, coacht en begeleidt jeugdteams. Daarnaast gaf hij succesvol aan een groot aantal jongens wiskundebijles. Verder organiseert hij unieke jeugdtoernooien bij SBC alsook het jaarlijks jeugdgala op basisschool de Ruimte. Hij is sinds kort werkzaam als zelfstandig advocaat. Als partner in een maatschap is hij ook voorzitter van de Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB). Met Luc Ross is een persoon aangedragen die zich op relatief jonge leeftijd zeer verdienstelijk inzet voor de samenleving. Luc heeft als dertiger al een behoorlijke staat van dienst wat betreft vrijwilligerswerk naast zijn zakelijke loopbaan. Het is bewonderenswaardig dat Luc naast zijn werk tijd vrij maakt voor vrijwilligerswerk, iets wat vandaag de dag niet vanzelfsprekend is. Het is een belangrijke reden voor de gemeente geweest om Luc te nomineren voor de Vriendenloterij Passieprijs.

De bekendmaking van de winnaar en feestelijke prijsuitreiking zijn op vrijdag 15 februari om 19.00 uur in het Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 – D42 in Ede. Minister Hugo de Jonge van het ministerie van VWS reikt de prijzen uit. De presentatie is in handen van het wervelende duo Fem en Daan. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Inspiratiebijeenkomst
De prijsuitreiking wordt gecombineerd met een inspiratiebijeenkomst 'Hart voor vrijwilligers'. U kunt onder andere luisteren naar Prof. Dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij houdt een inleiding over de laatste ontwikkelingen rondom het organiseren met vrijwilligers. Daarnaast zijn er workshops, inspiratiesessies en natuurlijk de pitches van de genomineerden.

Meer informatie over het programma vindt u op www.vrijwilligersprijzen.nl/uitreiking.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>