Sonse Bok voor Hans Poppelaars
Sonse Bok voor Hans Poppelaars Foto: Wil Feijen

Hans Poppelaars onderscheiden met de Sonse Bok

Algemeen

Son en Breugel - De Sonse Bok wordt in Son en Breugel bijna elk jaar uitgereikt aan een persoon die zich jarenlang onderscheidend heeft ingezet voor het carnaval in Son en Breugel. Dit jaar werd de Sonse Bok uitgereikt aan Hans Poppelaars tijdens de laatste zittingsavond van dit jaar in Son en Breugel.

Redactie: Adrie Neervoort

Een zichtbaar verraste maar zeer blije Hans Poppelaars nam de prijs in ontvangst. Echter niet voordat voorzitter Jasper van Zuuren van CV de Krutjesrapers had verteld wat Hans Poppelaars heeft, en nog steeds, betekend voor het carnaval in Son en Breugel. 

Niet alleen was hij Oud Prins ook is hij tot op de dag van vandaag actief voor en achter de schermen van het carnavalsfeest in Son en Breugel.
Het was een lange lijst die ver terugging in de tijd maar. Zo is hij de voorzitter van de optochtcommissie, en was hij actief bij jongerencentrum Oase, carnaval op Zonhove maar ook bij carnavalsvereniging de Dommelsoppers. De Sonse bok is dus terecht uitgereikt aan Hans Poppelaars een man die zich belangeloos al vele jaren inzet voor het carnaval in Son en Breugel.
 

Sonse Bok voor Hans Poppelaars