Logo mooisonenbreugel.nl
Halfopenparktoernooi TV Son en Breuge   | Fotonummer: 966073
Halfopenparktoernooi TV Son en Breuge (Foto: Adrie Neervoort)
sport

Clubkampioenschappen tennisvereniging Son en Breugel

Son en Breugel - Ondanks de polonaise en de kou is de organisatie van de clubkampioenschappen weer bij elkaar gekomen om het gezelligste en sfeervolste clubtoernooi te organiseren. Wederom heeft de Nationale Notaris zijn steun toegezegd waardoor tennisvereniging Son en Breugel in staat is dit mooie toernooi te kunnen blijven organiseren.

De clubkampioenschappen voor jong én oud heeft zijn succes bewezen de afgelopen jaren en deze editie wordt dan ook het komend jaar voortgezet. De clubkampioenschappen start op zaterdag 23 maart en de finales worden gespeeld op zondag 31 maart.

De inschrijvingen komen inmiddels al binnen. Inschrijven kan nog steeds via de clubwebsite www.tvsonenbreugel.nl of op toernooi.nl. De inschrijving sluit op 15 maart om 23.59 uur.

Zoals elk jaar wordt u weer culinair in de watten gelegd door home-made hapjes en drankjes. Tevens zullen de spannende en sportieve wedstrijden uw aandacht niet in de steek laten.

De clubkampioenschappen is een mooi opstapje naar de KNLTB-competitie die in april van start gaat. Voor de mensen met nog niet zo veel tenniservaring is er het onderdeel 'beginners'. En natuurlijk kan er ook weer ingeschreven worden op het leuke onderdeel ouder-kind.

Onderstaand nog een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden:
- De uitslagen tellen dit jaar niet mee voor de KNLTB-rating
- De indeling vindt plaats op basis van rating en inzicht van de commissie
- Indien een speler in spelweek 13 aan een ander toernooi mee doet, vragen de organisatie het eerste weekend beschikbaar te zijn.
- Voor meer info raadpleeg het reglement op toernooi.nl

De Nationale Notaris Clubkampioenschappen heeft er weer veel zin in. Hopelijk zijn de weersvoorspellingen gunstig. De clubkampioenschappen commissie hoopt u als deelnemer en/of toeschouwer te mogen begroeten op het mooie park TV Son & Breugel.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>