Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: ec96df
Foto: Ingezonden
Muziek

Passievolle Argentijnse tangomuziek bij Plein Public

Wil je eens Argentijnse tangomuziek in haar puurste vorm meemaken en de aanstekelijkheid ervan voelen? Kom dan naar het optreden van Tango de Barrio op 23 maart bij Plein Public. Waan je even in een andere wereld en kom lekker luisteren of dansen, maar vooral genieten.

Stel je voor: een havenbuurt in Buenos Aires in het jaar 1930. De sfeer van een kroeg waar ambachtslieden zoeken naar afleiding in muziek en dans. Vol melancholie en heimwee naar achtergelaten geliefden, gebroken beloftes en een vergeten thuis.

Tango de Barrio speelt Argentijnse tangomuziek op authentieke instrumenten die passen in deze Zuid- Amerikaanse muziekstijl. Pieter Thijssen speelt vol vuur op de bandoneon die hij zelf gebouwd heeft. De klanken van violist Masaki Shimakawa zijn bevlogen en intens. Sophia Pampidi speelt piano met grote passie. Conchita's Chileense grootvader zong onvervalste tango's in zijn beste tijden. Haar temperamentvolle stem is gemaakt voor deze muziek en neemt je mee naar de wereld van tango, milonga en wals. Jacques van 't Ende vormt een mooie basis voor dit alles met zijn contrabas.

Unieke avond
Het belooft een optreden te worden waar je de warmte van deze muziek voelt. Passie, overgave en hartstocht zijn de basisingrediënten van de Argentijnse tango. Geniet van de muziek en degenen die deze dans beheersen maar voel je vrij om zelf in deze aanstekelijke sfeer de dansvloer op te gaan. Een opwarmertje voor de zomer.

Wil je dit meemaken? Er wordt om 20.30 uur begonnen in de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. De prijs voor dit unieke optreden bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of luister alvast naar een voorproefje op Tango de Barrio op www.tangodebarrio.nl. Tot 23 maart.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>