Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c2f809
Foto: Ingezonden
sport

Kick-off voorjaarscompetitie jeugd TV Son en Breugel

Son en Breugel Met de lente in aantocht begint binnenkort ook de jeugdcompetitie voor de leden van TV Son en Breugel. Traditiegetrouw wordt de start van het competitieseizoen door de jeugdleden van de club gevierd met een gezamenlijke kick-off.

Een mooie gelegenheid om je teamgenoten te ontmoeten voorafgaande aan het competitieseizoen. Op 15 maart was het weer zo ver. Maar liefst 55 kinderen van 8 tot 16 jaar meldden zich in het clubhuis voor een gezellige avond. Deze begon met het eten van friet en snacks, direct vanaf de tafel. Daarna vertrok een stoet van auto's richting Best waar de kinderen hun energie kwijt konden in een grote hal met allemaal trampolines (Bounzen) of konden voetballen op een kunstgrasveld. Aan het eind van de avond was iedereen lekker moe en voldaan.

Op zondag 7 april start de voorjaarscompetitie voor de jeugd. Meedoen aan deze competitie is voor de jeugdleden een mooie gelegenheid om wat ze tijdens de les leren in praktijk te brengen. Dit jaar gaan 84 jeugdleden van TV Son en Breugel, verdeeld over 15 teams, zich in deze competitie meten met teams van andere clubs.

Lijkt het je leuk om te gaan tennissen dan biedt TV Son en Breugel verschillende manieren om kennis te maken met deze mooie sport. Basisschoolkinderen zijn op woensdag 8 mei om 15.30 uur van harte welkom via Sjors Sportief (graag vooraf aanmelden via sjorssportief.nl). Ook voor de oudere jeugd en volwassenen biedt TV Son en Breugel voldoende mogelijkheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Pluk, trainer van TV Son en Breugel (06–30041752).

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>