Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 66cd9e
Foto: ©pixabay.com

PVGE fietst in natuurcentrum De Maashorst

Son en Breugel - De fietsclub van de PVGE houdt op woensdag 15 mei een fietstocht naar natuurgebied 'De Maashorst', dat ten noorden van Uden ligt.

Er wordt om 09.30 uur van het 17 Septemberplein vertrokken. Met de auto voert de tocht eerst naar het beginpunt van de fietsroute, dat bij Slabroek ligt. Na het afladen van de fietsen wordt gestart met de fietstocht, doch eerst is er een koffiestop in Natuurcentrum De Maashorst.

Daarna vangt de fietstocht aan door het natuurgebied. Halverwege de fietstocht in Schaijk zijn er diverse lunchmogelijkheden. Ongeveer 16.00 uur eindigt de tocht weer bij het startpunt, waar de fietsen worden opgeladen en ca. 17.00 uur is men weer terug in Son en Breugel.

De leden krijgen nog een gedetailleerde beschrijving van deze fietstocht toegestuurd per e-mail. Verdere inlichtingen bij de organisatoren van deze fietstocht: Kees en Anneke Uppelschoten, 06-24132937 of via annekeu07@gmail.com

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>